De Burgerbaas

Het concept

Ik ben Guy Dufour, bedenker en oprichter van de BURGERBAAS! Het concept is simpel en vernieuwend: jij kiest online jouw juicy burger, wij steken alle ingrediënten in een box zodat je thuis zelf je American burger kunt klaarmaken. In dit BIY- of Burger It Yourself-concept ben jij de BAAS. Omdat we je volop van de Amerikaanse burgercultuur willen laten proeven, werken we dan ook niet met gewone curryketchup of mayo, maar bijv. met American mustard, pickles en tomatenrelish. Ook hebben we geïmporteerde Amerikaanse bieren in ons assortiment. Voor de full (of zeg maar tasteful) experience!

Wij leveren ook aan bedrijven

Ben je als bedrijf op zoek naar een origineel eindejaarscadeau? Wil je een gezellige meeting organiseren of je hardwerkende team gewoon wat extra in de watten leggen? Dan kun je ook als onderneming beroep doen op onze diensten, van baas tot baas. ;) Van burgerboxen tot nacho’s en van beer battered onion rings tot sweet potato fries: er is niets dat niet tot de mogelijkheden behoort.

Begin je al lichtjes te watertanden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: we helpen je graag om van je attentie de meest smakelijke in town te maken! Bedrijven die jou voorafgingen zijn bijv. Dethier ontwikkeling en Resolve, wie met onze boxen als cadeau het eindejaar vierden.

HOE GAAN WE TE WERK?
Onze leverdagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt onze burgerboxen tot één dag op voorhand bestellen, waarna wij op de ochtend van de levering contact met je opnemen. Via Whatsapp laten we je weten om hoe laat we precies zullen leveren, zodat je niet de hele dag ongeduldig bij het raam zit te wachten. ;)

We maken er een prioriteit van onze bestellingen altijd mooi en met zorg te verpakken en leveren deze met een gekoelde wagen, waardoor ze te allen tijde vers blijven. Bovendien hebben we ook een pickup point: het unieke tankstation Total Xperience te Heppen, Leopoldsburg. Zeker de moeite om een keertje langs te gaan!
(Het vlees waar we mee werken is graangevoederd en halal.)